Sfaturi pentru parintii care asista la meciurile copiilor lor


Nu mai putem trai intr-o tara fara educatie

Nu mai putem trai intr-o tara fara educatie

EnjoyFootball porneste o campanie de educare a parintilor ce asista la meciurile copiilor. Astazi avem primul episod, prima poza care incearca sa stabileasca reguli care sa imbunatateasca relatia antrenor-copil-parinte. Dincolo de pasiunea cu care orice parinte doreste sa-si vada copilul jucand, trebuie sa existe reguli care sa fie respectate, reguli de bun simt, reguli ce ar trebui promovate si aplicate mai des la toate scolile sau academiile de fotbal din Romania, de catre antrenori, presedinti de club sau chiar parinti/bunici.

Unele scoli de fotbal nu permit accesul insotitorilor copiilor in sala de antrenament, altele privesc diferit aceasta situatie. Exista motive pro/contra acestei masuri. Fiecare club/academie are propriile reguli care OBLIGATORIU trebuiesc respectate de catre parinti. Este nevoie sa civilizam acest colt al fotbalului si totul pleaca de la fiecare dintre noi, dintre adulti.

Este nevoie stringenta de exemple, haideti ca exemplul pentru copiii nostri sa fim chiar noi. Iata un model de comportament civilizat, adecvat, demn de toata lauda si stima. Succes tati, succes mami!

Sfaturi pentru parintii care asista la meciuri

Sfaturi pentru parintii care asista la meciuri

Reclame
Acest articol a fost publicat în Proiecte copii si juniori și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s