Au de ce sa fie HAPPY >> Campioana Spaniei, Atletico de Madrid, pune bazele unei academii de fotbal, în România, în parteneriat cu Regal Sport Club București


Atletico Madrid semneaza parteneriat cu Regal Sport

Atletico Madrid semneaza parteneriat cu Regal Sport

Regal Sport Club București și Atletico de Madrid vor semna astazi, 25 Iunie 2014, un contract de colaborare, cu scopul de a înființa și opera la București, în condiții de exclusivitate,  Academia de Fotbal  Atletico de Madrid.

La ceremonia de semnare vor participa Enrique Cerezo, Președintele Clubului Atletico de Madrid, Emilio Guttierez, Director General al clubului spaniol, German Robles, Director General al Fundației Atletico de Madrid, Claudiu Florică, Director General Regal Sport Club Bucureşti şi Mihai Badea, Preşedinte al Regal Sport Club Bucureşti.

” Iniţiativa reprezintă o şansă extraordinară pentru generaţia de mâine a fotbalului românesc de a se forma într-un sistem de pregătire şi recrutare pentru înalta performanţă de nivel european. Speranţele fotbalului românesc vor avea oportunitatea de a-şi valorifica şi dezvolta abilităţile sportive, sub o supervizare de maximă exigenţă.”

Claudiu Florică, Director General Regal Sport Club București

Academia de fotbal Atletico de Madrid de la București este primul proiect european de acest fel al clubului madrilen și se înscrie într-o strategie mai largă de expansiune internațională cu scopul de a promova valorile fotbalului spaniol precum și metodele de formare a tinerilor fotbaliști.

În baza contractului de colaborare, Atletico de Madrid va avea dreptul de preempțiune pentru selectarea oricăruia dintre jucătorii Regal Sport Club București, pentru a fi transferați la clubul Atletico de Madrid sau prin intermediul lor la alte echipe din campionatul Spaniei.

Despre Regal Sport Club București

Clubul a fost înfiinţat în septembrie 2011, cand, în urma unei selecţii la nivelul Bucureştiului, au fost aleşi jucători de fotbal cu vârste între 9 şi 12 ani. Primii 20 de jucători au urmat un stagiu de pregătire şi evaluare la Paris Saint Germain. Scopul înființării Regal Sport Club Bucureşti este promovarea educației fizice și a activitații sportive, în special in domeniul fotbalului, descoperirea, selecția, inițierea, educarea și îndrumarea tinerelor talente pentru practicarea sportului de performanță și participarea la competiții interne și internaționale, in conformitate cu reglementările și strategiile elaborate de Autoritatea Națională pentru Sport si Tineret și de Federația Română de specialitate. În prezent, Regal Sport Club Bucureşti are 110 jucători legitimaţi la următoarele categorii de vârstă: U9, U10, U11, U12, U14 si U15, acestea desfăşurând antrenamente de 3 sau de 4 ori pe săptămână, pe terenul Federaţiei Române de Rugby, aflat lângă Arcul de Triumf. Regal Sport Club București a reușit în scurta sa existentă rezultate remarcabile astfel că grupele de U11 și U12 sunt în prezent campioni municipali. Regal Sport Club București a participat la numeroase competiții internaționale, având rezultate deosebite: Spain Trophy 2012 (Barcelona, Spania), IberCup 2013 (Estoril,Portugalia), Morlaix 2013 și 2014 (Bretania, Franta), Belgrad 2014 (Serbia).

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri copii si juniori și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s