Atletico Madrid va avea prima Academie de fotbal din Europa in Romania, pe structura Regal Sport Club


ENJOY FOOTBALL 2Gusti Roman anunta pe blogul sau ca „Academia de fotbal Atletico de Madrid Bucuresti este primul proiect european de acest fel al clubului madrilen si se inscrie intr-o strategie mai larga de expansiune internationala cu scopul de a promova valorile fotbalului spaniol precum si metodele de formare a tinerilor fotbalisti”, se arata in comunicatul clubuluin Regal Bucuresti, care pina mai ieri s-a numit DimSoft.

Discutiile s-au purtat pe parcursul a mai multor luni, iar pe 25 iunie se va oficializa colaborarea. Vor sosi la Bucuresti pentru un eveniment de 5 stele presedintele Enrique Cerezo, directorul general Emilio Guttierez si directorul general al Fundatiei Atletico de Madrid, German Robles.

Este foarte important pentru fotbalul de copii si juniori din Romania ca un club aflat acum in mare voga a fost convins sa accepte o colaborare aici, prima din Europa! Pentru ca poate fi un semn bun si pentru altii!

Scopul lui German Robles este acela de a initia un parteneriat cu o universitate din Bucuresti, in domeniul managementului sportiv si al medicinei sportive.

De aceea, dincolo de speculatiile care se pot face pe marginea acestui subiect, din punctul meu de vedere, parteneriatul cu Atletico Madrid este o oportunitate, iar generatiile noastre de tineri cu potential sportiv merita si o cultura pe masura.

Conform intelegerii dintre reprezentanții celor doua cluburi, seful centrului de copii si juniori va fi un antrenor spaniol care va impune metodologia de pregătire a lui Atletico Madrid.

In plus, in fiecare vara, antrenorii romani vor efectua stagii de pregătire la clubul Atletico Madrid.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri copii si juniori și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s