Regal Sport si Atletico Madrid >> Atunci cand o prietenie se transforma in parteneriat…


Atletico Madrid semneaza parteneriat cu Regal Sport

Atletico Madrid semneaza parteneriat cu Regal Sport

Doi cheliosi, unul inalt si zdravan, celalalt un pic mai plinut, cu o sapca pe cap, intra in lift si asteapta tacuti sa urce spre loja oficiala. Linga ei, aproape simtindu-le rasuflarea, un tip cu ochelari pe nas si alura de profesor. Privirile li se intilnesc intimplator si scinteia unei amintiri se declanseaza ca un blit pe retina. Vlajganul isi sporeste atentia catre profesoras, dar acesta ia initiativa. “Te stiu, am jucat impotriva ta cind erai la Salamanca!”, zice tipul intr-o spaniola melodioasa. Stelea face ochii mari. La fel prietenul sau. Are acea privire de “mai, sa fie, de unde-l stiu p-asta?”. Se uita la Balint, dupa care zice: “Manolooo, nu se poate!”.

Este din ciclul intimplarilor care demonstreaza ca lumea-i mica. Doi fosti mari jucatori romani si unul spaniol cu aproape 300 de meciuri in Primera si 28 in nationala mare iberica s-au intilnit intr-un lift, pe National Arena, in buza unui amical de marca, Romania – Argentina (0-0).

Au mai zabovit putin de vorba, dupa care s-au indreptat fiecare spre loja sa. Manuel Sanchez Delagado, poreclit Manolo, golgeterul Spaniei in ‘91-’92, a luat loc alaturi de reprezentantii clubului RegalSport, al carui invitat a fost, impreuna cu German Robles, directorul fundatiei Atletico Madrid. Doar ca n-a trecut multa vreme si cineva l-a batut pe umar! Manolo a intors capul surprins si s-a ridicat entuziasmat! Apoi s-a imbratisat cu Cosmin Contra, “Gurita” petrecind 4 ani la gruparea de suflet a ibericului!

Cu citeva ore inainte, Manolo si mister Robles asistasera la antrenamentele pustilor de la Regal Sport Bucuresti. Au fost incintati de ceea ce au vazut. Echipa cu tinuta, sedinta tehnica intensa dar moderna, spre lauda antrenorilor Catalin Cismas si Radu Gabriel. Prezenta celor 2 spanioli nu a fost intimplatoare, ci face parte dintr-o discutie deschisa intre cele doua grupari, clubul roman fiind interesat de know-how-ul scolii spaniole de fotbal la nivel de copii si juniori. Pe parcursul celor 3 zile de vizita, s-a vorbit mult pe aceasta tema, initiativa Regal Sport fiind mai mult decit laudabila!

*Material realizat de Gusti Roman

Reclame
Acest articol a fost publicat în Diverse și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s