TRX-ul folosit la Copii si Juniori >> Academia Dani Coman lucreaza din luna Mai cu el


Academia Dani Coman

Academia Dani Coman

La începutul lunii mai Academia Dani Coman a făcut noi investiții pentru tinerii fotbaliști. Mai exact, micuții jucători vor efectua antrenamente cu TRX, un lucru nou pentru o școală de fotbal la noi în țară.

„În România doar Steaua București efectuează astfel de antrenamente iar aceste lucru se observă pe teren mai ales în situațiile de unu la unu. În afara Bayern Munchem, Real Madrid și Bayern Leverkusen fac de o perioadă de vreme astfel de ședințe. Un antrenament cu TRX se poate executa pe durata de 30 de minute, o singură dată pe săptămână și se face sub îndrumarea antrenorului Viorel Dumitrescu, dânsul fiind antrenorul specializat de la școala noastră”, a declarat Bogdan Vișan, antrenor la Școala de Fotbal Dănuț Coman.


Ce înseamnă un antrenament cu TRX

TRX-ul este un instrument cu ajutorul căruia se efectuează majoritatea exercițiilor în suspensie și este recomandat pentru antrenamentele de recuperare. În acest condiții se poate lucra la creșterea puterii, flexibilității, echilibrului și a mobilității fără a avea riscuri de accidentări și la intensitatea aleasă de către antrenor. Prin antrenamentele cu TRX jucătorii își antrenează toții mușchii corpului, își pot crește flexibilitatea, echilibrul și mobilitatea și pot dezvolta forța de regim de rezistență. În plus prin aceste exerciții tinerii fotbaliști își reduc riscul unor accidentări.

*Material realizat cu sprijinul acsfcdanutcoman.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în Antrenamente copii si juniori și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s