ARD Snagov continua seria amicalelor >> Urmeaza Summer Cup 2014


Desi grupele 2003 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si Pro Team Bucuresti au participat ambele la turneul Nycola Yordanov desfasurat de curand la Ruse, in Bulgaria, sortii au facut ca prin pozitiile ocupate in grupe, acestea sa nu se intalneasca.

De aceea antrenorii acestora au decis ca in cadrul pregatirilor pentru turneele la care vor lua parte in continuare(un fel de parteneriat), pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov urmand Summer Cup 2014, eveniment deosebit la care si-au anuntat participarea echipe de certa valoare si asupra caruia vom reveni curand, iar pentru Pro Team Bucuresti un altul, grupele 2003 si 2005 ale celor doua echipe sa dispute week-end-ul urmator, pe terenul din Ciolpani, ca penultim test, cate un meci amical.

Penultim test deoarece miercuri, 18 Iunie, pe terenul sintetic de la Sud Arena, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov are in plan alt amical, de data aceasta in compania celor de la 3 Kids Sport.

ARD Snagov 2003 – Pro Team Bucuresti 2003

ARD Snagov 2005 – Pro Team Bucuresti 2005

ARD Snagov 2003 – 3 Kids Sport 2003

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri copii si juniori și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la ARD Snagov continua seria amicalelor >> Urmeaza Summer Cup 2014

  1. 'mnealui zice:

    Va multumim pentru atentia acordata http://www.scfard.ro si pentru preluarea integrala a articolelor de pe site-ul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.
    In nume personal insa, pentru ca asa e corect, normal si legal, cu respect, am rugamintea sa precizati si sursa.
    Succes!

    • Sigur, de multe ori am precizat sursa, numai ca din dorinta de a aduce informatii cat mai rapid se intampla sa omit sursa informatiei. De acum inainte nu se va mai intampla pentru ca nu e etic, moral sa profiti de munca cuiva fara a preciza macar autorul unui articol/ unei poze. Va multumesc pentru feedback si va asigur ca lucrurile vor intra in normal in cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s