Umilinţele naţionalei U19 cu Rusia şi Austria l-au scos din sărite pe Anghel Iordănescu: „Jucătorii au carenţe de educaţie”


imagesNaţionala U19 a României s-a făcut de în cele două meciuri din Turul de Elită. Au pierdut 0-5 cu Austria şi 1-3 cu Rusia, ratînd astfel calificarea la Campionatul European.

Înfrîngerile ruşinoase l-au dezamăgit pe Anghel Iordănescu, cel care i-a criticat dur pe elevii lui Ştefan Iovan.

”Şi ruşii, şi austriecii au fost peste noi din toate punctele de vedere. Din păcate, observ la jucătorii noştri că au şi carenţe de instruire dar, ceea ce mă deranjează cel mai mult este că sînt carenţe în educaţie, în dorinţa de exprimare a jucătorilor, în dorinţa de a evolua, de a reprezenta România, în determinarea acestora.

Am văzut în aceste partide jucători care au făcut prea puţin efort, care nu prea s-au implicat în joc, care au repetat greşeli în meciul cu Austria ce au condus la acel scor sever.

Sper ca lucrurile să se îndrepte în fotbalul românesc, pentru că la nivelul bazei este nevoie de mult mai multă muncă, severitate maximă, mult mai multă disciplină”, a spus Anghel Iordănescu la DigiSport.

sursa: gsp.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri copii si juniori și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s