Sorin Popescu: „Am dovedit că spiritul lui Dinamo există încă de la grupele de juniori!”


Catalin Haldan, simbolul celor de la Dinamo Bucuresti

Catalin Haldan, simbolul celor de la Dinamo Bucuresti

“Am sperat în această victorie şi am dovedit că spiritul lui Dinamo există încă de la grupele de juniori. Jucătorii pe care îi antrenez au înţeles ce înseamnă Dinamo şi acest lucru a contat foarte mult”, a declarat antrenorul Sorin Popescu

Bucureşti, 4 iunie 2014. Echipa de juniori republicani B din “Ştefan cel Mare” s-a calificat în finala Campionatului Național, învingând Viitorul la Constanța, scor 3-0, după o evoluție senzațională. Golurile dinamoviștilor au fost marcate de Patrick Petre (2) și Andrei Tîrcoveanu!
La finalul partidei, Sorin Popescu, antrenorul echipei de juniori republicani B, a declarat că este foarte mulţumit de evoluţia elevilor săi şi speră să repete acest joc şi în finala care va avea loc sâmbătă, 14 iunie, în faţa formaţiei CSU Craiova. “Am sperat în această victorie şi am dovedit că spiritul lui Dinamo există încă de la grupele de juniori. Jucătorii pe care îi antrenez au înţeles ce înseamnă Dinamo şi acest lucru a contat foarte mult. Din punct de vedere valoric echipele erau egale, poate un plus pentru Academia Gheorghe Hagi, însă elevii mei au fost foarte motivaţi. Este şi meritul lui Lucian Mezei. Asta e familia Dinamo. Totuşi, s-a câştigat o luptă, nu războiul. Pentru trofeu trebuie să luptăm, să fim la fel de modeşti şi să arătăm ce însemnă spiritul lui Dinamo. Din păcate, jucătorul Vlad Georgescu s-a accidentat astăzi. Are fractură de peroneu. A muncit foarte mult pentru această echipă şi vom juca finala şi pentru el”, a declarat tehnicianul dinamovist.

„Spune-le ce înseamnă Cătălin Hîldan!”

La începutul meciului, antrenorul Sorin Popescu le-a transmis jucătorilor un mesaj prin căpitanul echipei, Andrei Tîrcoveanu.
„La începutul meciului, Tîrcoveanu a venit la margine să lase fanionul. În acel moment l-am luat de mână şi i-am spus la ureche: < Spune-le în momentul ăsta ce înseamnă Cătălin Hîldan! >A fost o chestie de câteva secunde, însă sunt sigur că au înţeles mesajul.”  

„Avem  nevoie de suporteri!”

În incheiere, antrenorul Sorin Popescu a ţinut să le mulţumească suporterilor care au fost alături de echipă la Constanţa şi speră că vor fi în număr cât mai mare şi la finala de pe 14 iunie. „Această finală este foarte importantă pentru Dinamo. Este o imagine a tot ce se face aici. Pentru moralul jucătorilor  este extraordinară această performanţă. Vreau să le mulţumesc suporterilor care au fost alături de noi. Îi aşteptăm în număr cât mai mare şi la finala de pe 14 iunie. Avem nevoie de ei!”

Pregătiți de antrenorul Sorin Popescu, ajutat de Lucian Mezei, juniorii dinamoviști s-au calificat în finala Campionatului Național, programată săptămâna viitoare, pe 14 iunie, împotriva echipei CSU Craiova.

DINAMO: SCORICI Bogdan – Roberto ANGHEL, Vlad GEORGESCU, Octavian BABĂU, Mihai CODREANU – Simone DOBRE, Andrei TÎRCOVEANU, Laurenţiu MANOLE – Patrick PETRE, Andrei RONTEA, Lucian NEAŢĂ.
Rezerve: Iulian FERARU – Adrian DIACONU, Cezar TRANDAFIRESCU, Alexandru VASILESCU, Cristian BOBOC, Lucian FULGA, Gabriel ION

Reclame
Acest articol a fost publicat în Carti și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s