UNDER 19. Rotariu si Barbut s-au antrenat separat


Continuă problemele pentru antrenorul lotului național Under 19, Ștefan Iovan. După ce i-a pierdut pe “stranierii” Romei și pe Manea, care va fi disponibil de la al doilea joc după ce a fost convocat la prima reprezentativă, astăzi doi jucători importanți au prezentat probleme medicale.

Pe lângă faptul că Bălașa și Boldor sunt implicați în finalele campionatului italian, Primavera, iar Cristi Manea se află în Elveția cu prima reprezentativă, astăzi au apărut alte probleme în lot. Dorin Rotariu și Cristian Bărbuț s-au antrenat separat. În această seară vor fi supuși unui RMN, al cărui rezultat va fi aflat mâine la prânz.
Pentru că ședința de pregătire de dimineață a fost intensă și și-a atins scopul din toate punctele de vedere, s-a renunțat la antrenamentul de seară, programat inițial la ora 17:00.
Mâine vor avea loc două antrenamente, primul la ora 10:00, iar al doilea la ora 17:00, niciunul dintre acestea fiind deschise reprezentanților presei. După antrenamentul de seară, Iovan va anunța lotul oficial de 18 jucători cu care “atacă” Turul de Elită.
Miercuri, antrenamentul de la ora 11:00 va fi deschis integral presei și va fi urmat de o conferință de presă, la care vor participa Ștefan Iovan și doi jucători.
 Echipa-de-start-din-amicalul-cu-Serbia1
Iată programul României la Turul de Elită:

5 iunie, ora 21.00: România-Austria

7 iunie, ora 18.30: România-Rusia

10 iunie, ora 19.00: România- Norvegia

*Toate meciurile României vor fi în direct pe Sport.ro

sursa: frf.ro

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Stiri copii si juniori și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s