Grupa 1999 a clubului Dinamo este noua campioana Bucureștiului


Antrenată de Gabriel Prioteasa, grupa de juniori C din cadrul Centrului de Copii și Juniori din „Ștefan cel Mare” este noua campioană a Bucureștiului. Juniorii dinamoviști au fost premiați de Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB).

Grupa 1999 din cadrul Centrului de Copii și Juniori din „Ștefan cel Mare” a câștigat Campionatul Municipal și a fost premiată, pe stadionul „Dinamo”, de Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB).
Pregătiți de antrenorul Gabriel Prioteasa, juniorii dinamoviști au pozat pentru site-ul oficial al clubului cu tricourile de campioni ai Capitalei (foto), urmând să participe, de astăzi până joi, la turneul zonal de la Constanța. „Ne bucurăm pentru rezultatele înregistrate la nivelul Capitalei. Este foarte important pentru jucători să crească în tricoul alb-roșu cu mentalitate de învingători, cu trofee în fiecare an de juniorat. Greul abia acum urmează pentru că ne pregătim de turneul zonal de la Constanța, iar performanța la nivelul Capitalei trebuie urmată de rezultate la nivel național. Sperăm să avem continuitate atât în ceea ce priveşte rezultatele grupei, cât şi în formarea și promovarea jucătorilor”, a declarat tehnicianul Gabriel Prioteasa. Trei dintre componenții lotului dinamovist, golgeterul Robert Moldoveanu, mijlocașul Cristian Vasile și fundașul central Constantin Dima se numără printre juniorii dinamoviști convocați la lotul național al României.

Lotul dinamoviștilor

DINAMO 1999: Ion Alexandru, Voican Andrei (portari), Bălan Luca, Bardaș Cătălin, Crețu Robert, Dima Constantin, Dobre George, Gheorghe Ion, Gheorghe Liviu, Ghețu Cristian, Gogoi Eduard, Grigore Ricardo, Kovacs Ianoș, Leasă Mircea, Moldoveanu Robert, Motroc Vlad, Mureșan Edward, Pădureț Stefan, Vasile Cristian, Vlad Mihnea

FC Dinamo 1999

FC Dinamo 1999

Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri copii si juniori și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s