Cristian Manea și Florin Tănase au debutat sub tricolor. Manea – cel mai tânăr debutant din istoria României


Echipa naţională de fotbal a României a întâlnit, sâmbătă seasră, echipa similară a Albaniei, într-un meci de verificare disputat în Elveţia, la Yverdon. Partida s-a încheiat cu succesul la limită al „tricolorilor”, scor 1-0 (0-0), unicul gol fiind înscris de Răzvan Raț în min.82.

Meciul contra Albaniei a reprezentat debutul în prima reprezentativă pentru doi jucători ai formaţiei FC Viitorul: Cristian Manea și Florin Tănase. Manea a fost titular și a evoluat pe întreaga durată a partidei, în timp ce Fl. Tănase a fost introdus în joc în min.83, când l-a înlocuit pe Maxim.

Mai mult, Cristian Manea a bătut un record ce data de 86 de ani, devenind cel mai tânăr debutant din istoria echipei de seniori a României la vârsta de 16 ani, 9 luni şi 22 de zile! Precedentul record îi aparţinea lui Graţian Sepi, care debutase pentru România la 17 ani şi 3 luni, în anul 1928.

Echipa naţională de fotbal a României a rămas în Elveţia pentru că miercuri (4 iunie, ora 21.30) va întâlni formaţia similară a Alberiei într-un nou meci de verificare.

Sursa: Facebook FRF

Sursa: Facebook FRF

Acest articol a fost publicat în Stiri copii si juniori și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s