Caravana FRF a ajuns in Botosani si Suceava. Traseul prin tara va continua in luna iunie


Campania ”Mingea e la voi!” continuă. Ieri, caravana FRF, condusă de Ciprian Paraschiv, directorul pentru dezvoltare fotbalistică, și căreia i s-au alăturat Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, a ajuns la Botoșani și Suceava.

Ieri după-amiază, pe stadionul Municipal din Botoșani, copiii au venit la întâlnirea cu foștii internaționali. Fiecare membru afiliat a primit pentru echipele de copii și juniori câte 30 de mingi Jako, firma de echipament sportiv care este partenerul Federației în cadrul acestei inițiative.
”Doar investind în copiii noștri putem spera la relansarea fotbalului românesc”, a declarat Ciprian Paraschiv, directorul pentru dezvoltare fotbalistică din cadrul FRF.
”Am văzut în aceste zile bucurie pe chipul copiilor cărora le-am dăruit aceste baloane. Am întâlnit echipe care aveau doar 5 mingi la 30 de copii, iar acelea erau tocite, uzate. Este o acțiune foarte bună care trebuie și va fi continuată”, a precizat și Ion Vlădoiu.
Seara, caravana FRF a ajuns și la Suceava, unde, înaintea jocului Sporting – Ceahlăul II, copiii de la echipele din oraș și din județ au primit mingile cu care se vor putea pregăti de acum înainte.
Campania ”Mingea e la voi!” va continua în iunie, când, după încheierea Turului de Elită găzduit de România, caravana FRF va porni și către echipele de copii și juniori din restul țării.
Belodedici si caravana FRF
Sursa: frf.ro
Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri copii si juniori și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s