Caravana FRF: Mingi pentru copiii din Judetele Neamt si Bacau


Caravana FRF, care în cadrul campaniei ”Mingea e la voi!” va împărți copiilor și juniorilor membrilor afiliați din întreaga țară 15.000 de mingi, a ajuns astăzi și în județele Bacău și Neamț.

Sute de copii din Bacău, Onești, Moinești, Măgura, Piatra-Neamț, Roman și Târgu Neamț au fost prezenți la întâlnirea cu Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, reprezentanțiii FRF alături de Ciprian Paraschiv, directorul pentru dezvoltare fotbalistică. Fiecare echipă a primit câte 30 de baloane Jako, firmă de echipament sportiv și partenerul Federației în această inițiativă, cu care se vor putea pregăti la antrenamente.
”Este o campanie foarte bună care sper să fie continuată și în viitor. Acești copii au nevoie să se pregătească în cele mai bune condiții, iar mingile de calitate nu trebuie să le lipsească”, a declarat Florin Axinia, antrenor la grupa de juniori născuți în 1999 a Ceahlăului Piatra-Neamț.
Reclame
Acest articol a fost publicat în Stiri copii si juniori și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s