Progresie pentru demarcare fara minge si finalizareEnjoyfootball.wordpress.com va ofera azi un exercitiu ce poate fi folosit incepand de la 14 ani pana la nivel de echipa de tineret. Este vorba de un exercitiu simplu, care se executa rapid si nu necesita o inteligenta tactica sau tehnica iesita din comun.

1017376_347903438684523_1122640998_n

Se creaza 4 grupe de jucatori. Cum se executa exercitiul? Jucatorul A verticalizeaza catre jucatorul B apoi efectueaza demarcare in spatele jucatorului aflat in punctul D care ramane pasiv(astfel devine A1), de preferinta se executa totul dintr-o atingere. Jucatorul B trimite catre jucatorul C iar apoi pleaca atacand coltul scurt. Dupa ce intra in posesie jucatorul C trimite o pasa in gaura pe extrema dreapta pentru A care acum a devenit A1. Dupa pasa jucatorul C devine atacant secund, atacand coltul lung. Mingea odata ajunsa la A1 acesta va trebui sa centreze pentru B si C. Jucatorul D va ramane pe loc sau va veni pe respingere. Se poate executa si in pezenta a doi fundasi centrali.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Antrenamente copii si juniori și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s