Antrenament portari 7 – 18 ani (4)


  1. CUM ANTRENAM PRIZA SUS SI JOS. 10 copete si 2 jaloane. Materialele sunt asezate in linie stanga- dreapta, iar la finalul lor se pune conul un pic in exterior. Portarul executa pas adaugat printre cele din stanga, ocoleste jalonul si executa priza sus. Apoi se retrage cu spatele controlat si intra in joc de glezne in copetele din dreapta, ocoleste jalonul 2 si executa priza jos cu cadere pe coate.
  2. CUM ANTRENAM INCHIDEREA UNGHILUI LA COLUL SCURT. 4 copete, 1 jalon, 2 copete. Asezam 4 copete in linile, jalonul paralel cu ultima copeta iar in stanga lui oblic ultimele doua pe post de poarta. Portarul executa joc de glezne orientat dreapta, atinge conul dupa o deplasare laterala cu pas adaugat, apoi iese in viteza in poarta, acolo executand priza sau plonjon pe jos. Se executa joc de glezne orientat si spre stanga. Se va lucra stanga, dreapta pentru a invata plonjonul pe ambele brate.
  3. CUM ANTRENAM PLONJONUL LATERAL. 3 jaloane dispuse in triunghi, iar intre laturile triunghiului cate 3 copete. Pas adaugat printre copete, ating conul, plonjon lateral. Se executa in ambele parti.

Se vor lucra seriile in functie de numarul portarilor avuti la dispozitie. Pauzele intre exercitii vor fi folosite pentru imbunatatirea tehnicii de lovire a balonului sau pentru mobilitate.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Antrenamente copii si juniori și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s