Antrenament portari 7 – 18 ani (3)


Inca trei exercitii de baza care pot fi lucrate in antrenamentul portarului la copii si juniori

  1. CUM ANTRENAM LOVIREA MINGII. 6 gardulete, 1 copeta. Se pleaca in exercitiu de la copeta, apoi se sare primul gardulet(20 cm) lovire minge cu piciorul drept din aer, apoi garduletul nr. 2 lovire minge cu piciorul stang din aer si tot asa pana la ultimul gardulet.
  2. CUM ANTRENAM PRIZA LA SOL. 6 cercuri. Joc de glezne lateral cu intrare in cercul nr 1 apoi iesire din el si priza la sol cu cadere pe coate. Ma intorc la start si fac iar joc de glezne lateral cu intrare in cercul 1 si cercul 2 dupa care ies si fac priza la sol. Tot asa pana la final cu mentinunea ca mereu ma intorc la start.
  3. CUM ANTRENAM PRIZA INALTA. 4 jaloane, 4  copete asezate stanga-4 asezate dreapta in continuarea jaloanelor, 2 garduri, unul dupa copete in stanga, unul in dreapta. Portarul executa sarituri pe ambele picioare peste jaloane, apoi joc de picioare rapid, dupa care se lanseaza pentru a prinde mingea venita de la antrenor in cel mai inalt punct al ei. Se executa o data dreapta, o data stanga. Se pot face de la 6 serii in sus, se lucreaza intr-o viteza normala pentru a deprinde corect pasii pentru priza.

In pauze se executa streching, mobilitate, jocuri cu mingea (lovesc bara de sus sau de jos si apoi o trimit in poarta).

Reclame
Acest articol a fost publicat în Antrenamente copii si juniori și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s