Antrenament portari 7 – 18 ani (2)


Revin astazi cu un nou antrenament pentru portari

  1. CUM ANTRENAM PLONJONUL. 3 jaloane si 6 copete. Aranjam cele 3 jaloane in forma de triunghi, iar intre varful triunghiului si laturile dreapta si stanga asezam cate 3 copete la 0,5 m una de cealalta. Portarul pleaca din spatele jalonului, executa pas adaugat, atinge varful jalonului la care a ajuns si executa plonjon oblic prinzand mingea venita pe jos din partea antrenorului. O data pleaca in partea lui dreapta executand plonjon in stanga, o data pleaca in partea lui stanga executand plonjon in partea dreapta.
  2. CUM ANTRENAM PLONJONUL. 8 copete, 4 jaloane. Se dispun copetele si jaloanele in urmatoarea ordine: o linie de 4 copete, apoi in centru 4 jaloane, urmate de 4 copete din nou. Portarul ocoleste jalonul prin stanga si face plonjon dreapta. Mingea ii este aruncata la plonjon sus. Se executa exercitiul si invers, adica ocoleste jalonul prin dreapta si face plonjon in stanga. Mingea ii este aruncata la plonjon pe jos. Copetele dispuse lateral ajuta portarul si antrenorul pentru a stabili lungimea plonjonului.
  3. CUM ANTRENAM LOVIREA MINGII. 4 jaloane, 4 copete. Formam un patrat in care dispunem 4 copete una dupa alta in linie. Se executa pe rand pas adaugat, joc de glezne cu fata spre dreapta(stanga), sarituri pe ambele picioare, se iese dintre copete in deplasare spre dreapta, lovirea mingii cu dreptul,  apoi se iese dintre copete in deplasare spre stanga, lovirea mingii cu stangul. Pentru ingreunarea exercitiului se executa dupa depasirea copetelelor deplasare dreapta lovire, apoi stanga lovire si retragere controlata cu spatele.
Reclame
Acest articol a fost publicat în Antrenamente copii si juniori și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s